Verlinde Eurochain VL Kettingtakels

Verlinde is al sinds ruim 50 jaar de toonaangevende producent van een uitgebreid assortiment kettingtakels voor industrieel gebruik.

Naast elektrische kettingtakels fabriceren wij ook een breed assortiment staaldraadtakels, bandtakels, lieren, zwenkkranen en hijskraancomponenten, kortom een breed scala producten op het gebied van hijswerktuigen.

De huidige serie Eurochain VL kettingtakels van Verlinde voldoen aan de laatst geldende normen en regels voor ontwerp, werking en veiligheid.

Op deze website willen wij u informeren over de toepassingen, bijzondere oplossingen en technische mogelijkheden die wij u kunnen bieden op het gebied van heffen en hijsen met elektrische kettingtakels.

Verlinde lifting equipment bestaat 152 jaar en is trots op haar staat van dienst. Het merk staat voor innovatie, betrouwbaarheid en veiligheid.

Samen met onze dealers bouwen wij de perfecte oplossing voor elke klus. Precies op maat, exact volgens uw wensen. Heeft u specifieke wensen of eisen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Alle gegevens vindt u in het menu onder het kopje 'contact'. 

Ook voor onderhoud, inspectie en directe service bent u bij ons aan het goede adres; meer dan 90 servicemonteurs staan dag en nacht voor u klaar.

Wij zijn u graag van dienst met het bedenken van een voor u op maat gemaakte oplossing.


Voor informatie over ons gehele assortiment verwijzen wij u naar onze algemene website:

www.verlinde-nederland.nl


Pluginaction undefined!